Google Classroom – Že jste o něm nikdy neslyšeli?

Jste-li vlastníky licence ‚Google Apps pro vzdělávání‘ můžete vyzkoušet Google Classroom, neboli ‚učebnu‘. Učebna je nový nástroj služby Google Apps pro vzdělávání, který učitelům umožňuje rychle vytvářet a spravovat úkoly, efektivně poskytovat zpětnou vazbu a snadno komunikovat se studenty v rámci jednotlivých kurzů.

Věnujte se výuce, technologie nechte na nás
Učebna je k dispozici každému, kdo používá službu Google Apps pro vzdělávání, bezplatnou sadu kancelářských nástrojů, mezi něž patří Gmail, Dokumenty a Disk.

Učebna učitelům umožňuje zadávat a vybírat úkoly bez použití jediného listu papíru. Navíc jsou jim k dispozici i funkce, které šetří čas. Například mohou nechat automaticky vytvořit kopii Dokumentu Google pro každého studenta. Učebna také pro každý úkol a každého studenta vytváří na Disku Google složky a umožňuje tak přehlednou správu prací.

Studenti mohou na stránce Úkoly sledovat, co se má kdy odevzdat. A na úkolu mohou začít pracovat jediným kliknutím. Učitelé zase ihned vidí, kdo už práci dokončil a kdo ještě ne. Přímo v Učebně mohou okamžitě poskytovat zpětnou vazbu a úkoly hodnotit.

Více naleznete přímo na https://www.google.com/intl/cs_ALL/edu/classroom/

google_ucebna

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *