NET.Notes AKCE – Co nám Akce samotná vlastně umožňuje?

Centrální částí systému „NET.Notes AKCE“ je karta Akce samotné.  Ta obsahuje vše potřebné, co pro organizaci akcí potřebujete. Do ní se koncentruje a z ní vychází ostatní funkčnost systému. Co tedy na kartě Akce můžeme nalézt?

  • seznam úkolů rozdělených do sekcí. Každá Akce je rozdělena do dílčích úkolů. Ty lze sdružovat do tzv. sekcí, které tvoří jakési logické celky. Úkoly lze mezi sekcemi přesouvat pomocí drag&drop. Obdobně lze na obrazovce přesouvat celé sekce mezi sebou. Můžeme si tak celkové zobrazení upravit dle svého uvážení.
  • jednotlivé řádky s popisem úkolu zobrazují stěžejní informace jako jsou název, odpovědná osoba, datum v kalendáři. Detail s možností další úpravy si můžeme zobrazit jednoduchým klikem na úkol samotný.
  • v případě rozsáhlejšího seznamu úkolů můžeme využít filtrů pro zobrazení jen mých úkolů nebo například jen úkolů po termínu. 
  • agregované informace o jednotlivých úkolech můžeme nalézt na panelu ‚Statistika akce‘ . Zde vidíme informaci o plnění úkolů akce a počty úkolů dle jejich stavu řešení. Jednoduchým způsobem tak získáváme přehled i o rozsáhlejší Akci.
  • v případě potřeby můžeme jednotlivé úkoly doplnit o informace o rozpočtu. Rozpočet specifikuje, zda-li se jedná o výdaj nebo příjem a v jaké výši. Karta Akce pak obsahuje jak jednotlivé, tak souhrnné částky a poskytuje přehled o ‚stavu‘ akce z pohledu financí.
  • potřebujeme-li vyrazit do terénu a vzít si informace o Akci sebou, můžeme si převést informace o Akci do PDF a to vytisknout na tiskárně. PDF můžeme poslat emailem i další osobě, která tak získá všechny potřebné informace o Akci, aniž by musela mít do systému přístup. 

 netnotes_akce_full_akce

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *