Seminář o Notes technologiích

Dne 29.5.2014 jsme pořádali tradiční seminář věnovaný IBM Notes technologiím. Letos jsme se zaměřili na nové trendy vývoje Notes aplikací a také jsme představili užitečné rady pro administrátory.  

Dopolední sekce byla rozděleno do dvou částí. V první části David Marko a Stanislav Marszalek představili způsob vývoje Notes aplikací pro WEB pomocí XPages. Na toto následně navázal Radim Turoň se svou přednáškou adminstrátorských tipů a triků.

Odpoledne jsme začali ukázkou zajímavých řešení v IBM Notes aplikacích dělaných především v XPages. Poté následovala prezentace produktu MaaS360, který řeší bezpečnost firemní mobilní komunikace. Závěr semináře patřil Petru Kuncovi z IBM, který v živých ukázkách prezentoval novinky IBM Notes, Sametime a Connection.

Celou akci zakončila bohatá a všemi očekávaná tombola :-).

Dle hodnocení účastníků, i z našeho pohledu, se jednalo o zdařilou akci. Jsme rádi, že jsme mohli poskytnout prostor pro zajímavé a hodnotné informace. Zároveň děkujeme všem, kteří si na seminář udělali čas a vážili (mnohdy i dlouhou) cestu k nám. Pro vás, kteří jste se nemohli dostavit, máme níže připraveny prezentace ke stažení.

Seznam prezentací ke stažení (v PDF formátu):

1. Úvodní prezentace (Stanislav Marszalek – TCL DigiTrade)

2. Nové trendy vývoje XPages – část I. (Stanislav Marszalek – TCL DigiTrade)

3. Nové trendy vývoje XPages – část II. (David Marko – TCL DigiTrade)

4. Užitečné rady pro administrátory (Radim Turoň – TCL DigiTrade)

 Fotky ze semináře:

Semin 1 Semin 2 Semin 3 Semin 4 Semin 5

Posted in: